Be

2014.05.07. 08:11

il_570xN.491185377_pbbc.jpg_570x760

Mivel régóta ez a jelszó és ráadásul Apának van két kis Batmanfigurája is, természetesen magától értetődő volt, hogy Bori első beazonosítható "szavai" között szerepelt a Be is.

Apa mindig a mese egy régebbi verziójának mára klasszikussá vált, az intrózenetörténetbe kitörölhetetlenül bevésődött dallamával kísérve röptette le a polcról Batmant, hogy aztán Bori megszereti-szeretizhesse, majd visszarepüljön a polcra, arra várva, hogy ismét megmenthesse Gotham Cityt (igen, Apa mellett én is kikupálódtam).

Nos, Bori nem csak azt tanulta meg, hogy ki az a Be, hanem ezt a fantasztikusan virtuóz dallamot is (ná-ná-ná-ná ná-ná-ná BETMEEEEN ná-ná-ná-ná ná-ná-ná BETMEEEN), mint az ma reggel egyértelműen kiderült. Ugyanis miután elköszönt a munkába induló Apától, nem akart visszajönni hozzám, inkább rácsimpaszkodott Apára, belebújt a nyakába, így Apa a megnézed-anyával-batmant?-trükkhöz folyamodott, ami egyébként be is jött.

Bori pedig már előre hadonászott a kezével Batman röptét imitálva, és nem teljesen tisztán, de határozottan felismerhetően dúdolta az intrót.

Keep calm and always be Batman.

süti beállítások módosítása